eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Megóvták a Bayern München győztes meccsét

17 másodpercig 12 Bayern-játékos volt a pályán.

Az SC Freiburg rossz cserére hivatkozva megóvta a Bayern München elleni mérkőzést, amelyet 4-1-re elveszített a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.

Az óvás oka, hogy a 86. percben 17 másodpercig 12 Bayern-játékos volt a pályán. Julian Nagelsmann vezetőedző Corentin Tolissót és Kingsley Comant lecserélte, a helyükre Marcel Sabitzer és Niklas Süle érkezett, de a negyedik játékvezető Coman esetében rossz számot írt a táblára, ezért a francia szélső néhány másodpercig a pályán maradt, miközben már a cseréje is beállt.

"A negyedik játékvezető rossz számot mutatott, ezért Coman nem tudta, hogy le kell jönnie. Néhány másodpercig így játszottunk. Ez nem befolyásolta a meccset, de azért egy kicsit furcsa. Normális dolog, hogy témát szolgáltat a szurkolóknak" - magyarázta a meccs után Nagelsmann.

A Freiburg vezetőedzője, Christian Streich akkor még úgy nyilatkozott, hogy klubja nem tervezi megóvni a meccset.

A hazai pályán 4-1-re elveszített mérkőzésen a válogatott Sallai Roland kezdőként 62 percet kapott a Freiburgban.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×