eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Hét gólt szerezve jutott tovább a Bayern a BL-ben

A Bayern München hazai BL-története egyik legfölényesebb győzelmét aratva, 8-2-es összesítéssel jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc közé. A Liverpool ugyan 1-0-s vereséget szenvedett az Internazionalétől, de 2-1-es összesítéssel továbbjutott.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG. Az összeállítások. Bayern: Neuer - Pavard, Süle, Hernandez - Kimmich, Musiala – Gnabry, T. Müller, L. Sané, Coman - Lewandowski. Salzburg: Köhn - Kristensen, Solet, Wöber, Ulmer - Capaldo, Camara, Seiwald, Aaronson - Adamu, Adeyemi

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE. Az összeállítások. Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - C. Jones, Fabinho, Thiago - Szalah, Diogo Jota, Mané. Internazionale: S. Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - L. Martinez, A. Sanchez.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 0-0. Az első három percben rögtön két helyzet is adódott, mindkét oldalon egy. Lewandowski és Capaldo szerezhetett volna gólt.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 1-0. A tizenegyedik percben Robert Lewandowski tizenegyest harcolt ki Wöberrel szemben. A büntetőt maga a lengyel sértett lőtte, a jobb alsó sarokba.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Némi meglepetés, hogy az Inter valamivel többet birtokolta a labdát az Anfield Roadon, az első tíz percben.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 2-0. Újabb tíz perc elteltével Wöber újra megrúgta Lewandowskit, újabb tizenegyes következett. Ismét a lengyel állt a labda mögé, s ezt is belőtte.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Egyelőre az Inter tűnik agilisabbnak, ami nem meglepő, az olaszok vannak hátrányban.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 3-0. Lewandowski mesterhármasnél jár, ezúttal Thomas Müller jó labdája és a védők bizonytalansága készítette elő a találatot. Nyolc mérkőzésen 12 gólnál tart a lengyel a sorozatban.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 4-0. Serge Gnabry nehéz szögből lőtte csapata negyedik gólját, összesítésben már 5-1, nincsenek kérdések.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Joel Matip, a Liverpool védője a lécet találta el.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Feljött a Liverpool, Virgil van Dijk is közel járt a gólszerzéshez.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Az első néhány perc után lábra kapva a Liverpool uralta az első félidőt.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 5-0. Sané passzával Müller kapura fordult és a bal alsó sarokba lőtt.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Szalah labdája a kapufáról pattant ki.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 5-1. A csereként beállt dán Kjaergaard látványos góljával szépített az osztrák bajnok. Összesítésben 6-2.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-1. Élesedik a helyzet az Anfield Roadon, Lautaro Martínez góljával vezetést szerzett az Inter. Összesítésben 2-1 az angoloknak.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-1. Megfogyatkozott az Inter, a chilei Alexis Sánchez piros lapot kapott.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 6-1. Az első félidő Lewandowskié volt, a második Thomas Mülleré. Sané passzát váltotta gólra.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-1. Szalah labdája ismét a kapufáról pattant ki.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 7-1. Leroy Sané most gólt rúgott, Lewandowski sarokkal készítette elő.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 7-1. Vége a mérkőzésnek, 8-2-es összesítéssel jutott tovább a Bayern.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-1. Vége a mérkőzésnek, 2-1-es összesítéssel a Liverpool jutott a legjobb nyolc közé.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×