eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A portugál Cristiano Ronaldo a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Portugália - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 23-án. Portugália - Franciaország 2-2.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Cristiano Ronaldo „beszólt” a fiatal futballistáknak

Cristiano Ronaldo a jelek szerint nem elégedett fiatal pályatársaival. Ez derült ki a Skynak adott nyilatkozatából.

A Manchester United portugál világsztárja, minden idők egyik leggólerősebb játékosa saját ifjú korára is visszaemlékezett és a jelenről is beszélt: „Amikor betöltöttem a tizennyolcadik évemet, örültem, ha az idősebb játékosok beszéltek velem, mondataikat tanácsként fogadtam, hiszen tisztában voltam azzal, hogy többet tudnak nálam. A mostani generáció nem fogadja el a kritikát, s nem kéri mások véleményét. Ha nem kérik a segítségemet és tanácsomat, tegyék a dolgukat, ahogyan jónak látják.”

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×