eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
MUNICH, GERMANY - DECEMBER 08: Xavi Hernandez, Manager of FC Barcelona looks on during the UEFA Champions League group E match between FC Bayern MĂźnchen and FC Barcelona at Football Arena Munich on December 08, 2021 in Munich, Germany. (Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)
Nyitókép: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Kiesett a Barcelona a Bajnokok Ligájából

Kiesett a Barcelona a Bajnokok Ligájából, miután pillanatnyi esélye sem volt a győzelemre a Bayern ellen. Így a bajorok mögött a Benfica ment tovább, a további csoportokból a Lille és Salzburg biztosította még a helyét szerda este a nyolcaddöntőben. Az Atalanta–Villarreal mérkőzést elhalasztották, így csak csütörtök délután lesz teljes a tavaszi mezőny.

BAYERN MÜNCHEN–BARCELONA 0-0: Ter Stegen rossz passza után Lewandowski kapuközeli szabadrúgást harcolt ki. Sané fejbe lőtte Busquetset, ápolni kellett.

ATALANTA–VILLARREAL 0-0: A továbbjutás szempontjából szintén fontos bergamói találkozót húszperces késéssel kezdik majd, meg kell tisztítani a pályát a hótól.

MANCHESTER UNITED–YOUNG BOYS 1-0: A már biztosd továbbjutó jól kezdi a BL-ben is a Rangninck érát, Mason Greenwood góljával vezet.

WOLFSBURG–LILLE OSC 0-1: Burak Ylmaz nagyon fontos góljával vezetnek a franciák.

SL BENFICA–DINAMO KIJEV 1-0: A Dinamo Kijev neveltje gólt szerzett, de a Benfica örült. Roman Jaremcsuk, a portugálok ukrán légiósa megszerezte a vezetést.

SL BENFICA–DINAMO KIJEV 2-0: Gilberto góljával nagyot lépett előre a Benfica a győzelem felé.

ATALANTA–VILLARREAL 0-0: Mégsem a ma esti az idei BL-ősz két utolsó órája, a bergamói mérkőzést elhalasztották, valószínűleg holnap 15 órától játsszák le.

BAYERN MÜNCHEN–BARCELONA 1-0: Lewandowski ezúttal előkészített, felemelte a labdát, tudta, hogy Thomas Müller túlugorja két védőjét, A csatártárs ívelt fejesét Araujo a gólvonalon túlról kanalazta ki.

BAYERN MÜNCHEN–BARCELONA 2-0: Leroy Sané 24 méterről szép gólt lőtt, de azért volt benne érdeme Marc-André ter Stegennek is.

MANCHESTER UNITED–YOUNG BOYS 1-1: Rieder kiegyenlített.

SALZBURG–SEVILLA 1-0: Okafor gólja megerősítette az osztrák bajnok helyzetét a csoport második helyén.

BAYERN MÜNCHEN–BARCELONA 3-0: Musiala növelte a Bayern előnyét, annak ellenére is, hogy úgy tűnt, Davies beadása előtt kint volt a labda az alapvonalon túl. 366 napon belül ötödször kapott három gólt a Barcelona a BL-ben.

SALZBURG–SEVILLA 1-0: Jordan megkapta a második sárga lapját, emberelőnyben játszik tovább a Salzburg.

WOLFSBURG–LILLE OSC 0-2: Gyakorlatilag eldől David gólja után, hogy a négy német indulóból egyedül a Bayern München jut be a legjobb tizenhat közé. A Wolfsburg még az Európa-ligába sem mehet.

WOLFSBURG–LILLE OSC 0-3: Gomes góljával már háromgólos a különbség.

WOLFSBURG–LILLE OSC 1-3: Steffen révén legalább a becsületgóljukat megszerezték a németek.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. (utolsó) forduló. Szerdai mérkőzések.

E csoport: Benfica–Dinamo Kijev 2-0, Bayern München–FC Barcelona 3-0. A végeredmény: 1. Bayern München 18 pont, 2. Benfica 8, 3. FC Barcelona 7, 4. Dinamo Kijev 1.

F csoport: Manchester United–Young Boys 1-1, Atalanta–Villarreal elhalasztva. Az állás: 1. Manchester United 11 pont, 2. Villarreal 7, 3. Atalanta 6, 4. Young Boys 5.

G csoport: Salzburg–Sevilla 1-0, Wolfsburg–Lille 0-3. A végeredmény: 1. Lille 11 pont, 2. Salzburg 10, 3. Sevilla 6, 4. Wolfsburg 5.

H csoport: Juventus–Malmö 1-0, Zenit–Chelsea 3-3. A végeredmény: 1. Juventus 15 pont, 2. Chelsea 13, 3. Zenit 5, 4. Malmö 1.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Kritikus nap a mai az orosz-ukrán háborúban, Zelenszkij komoly kérést küldött a nagyhatalmaknak

Kritikus nap a mai az orosz-ukrán háborúban, Zelenszkij komoly kérést küldött a nagyhatalmaknak

Megkezdődött az előrehozott francia nemzetgyűlési választás első fordulója vasárnap, amely az orosz-ukrán háború nyugati támogatása szempontjából is kritikus fontosságú a francia szélsőjobb várható győzelme tükrében. Közben szombaton napközben hét halálos áldozattal járó orosz rakétatámadások érték az ukrajnai zaporizzsjai térségben Vilnianszk városát, többek között a főteret is, amely láttán Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ismét azt szorgalmazta, hogy a nagyhatalmak küldjenek hatékony légvédelmi rendszereket és hosszú hatótávolságú rakétákat. Vasárnap reggel az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy 36 ukrán drónt fogott el az éjjel. Vasárnapi hírfolyamunk a konfliktusról alább olvasható.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×