eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 30: Tottenham Hotspur Manager Nuno EspĂ­rito Santo during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Tottenham Hotspur Stadium on October 30, 2021 in London, England. (Photo by Visionhaus/Getty Images)
Nyitókép: Visionhaus/Getty Images

Tottenham: Nuno Espírito Santo állásába került a Manchester United elleni vereség

A vezetőedző utolsó mérkőzésén a londoni klub kispadján 3–0-ra kapott ki hazai pályán.

Nuno Espírito Santót menesztették a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.

"Tudom, hogy Nuno és szakmai stábja mennyire szeretett volna sikereket elérni, és sajnálom, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést. Mindig szívesen látjuk őket, szeretnénk megköszönni a munkájukat, és sok sikert kívánunk nekik a jövőben" – nyilatkozta a klub honlapján Fabio Paratici ügyvezető.

A londoni csapat új vezetőedzőjét egyelőre nem jelentették be.

A június végén kinevezett portugál Nuno Espírito Santo 17 mérkőzésen irányította a Tottenhamet, amely ezek közül két döntetlen mellett nyolcat megnyert és hetet elveszített. A csapat a Premier League tabelláján a nyolcadik helyen áll, a Konferencia-ligában pedig harmadik a G csoportban.

Az utolsó csepp a pohárban a hétvégi sima, 3–0-s vereség lehetett a Manchester Uniteddal szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×