eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
A ferencvárosi Roko Baturina (b2), a diósgyőri Antal Botond (b), Polgár Kristóf (k) és Dejan Karan (j) az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én. A címvédő és listavezető Ferencváros 3-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Külföldre igazol a Ferencváros csatára

A 21 éves horvát csatár, Roko Baturina pénteken orvosi vizsgálaton vesz részt Lech Poznannál – közölte hivatalos honlapján a lengyel klub.

A lechpoznan.pl tájékoztatása alapján a nemzetisport.hu azt írta, Roko Baturina pénteken Poznanba repül orvosi vizsgálatokra, és ha a horvát csatár ezeken megfelel, akkor egy évre kölcsönveszi őt a Lech a Ferencvárostól, vételi opcióval. Baturina szerződtetésére azért van szükség, mert megsérült a csapat amerikai válogatott csatára, Aron Jóhannsson, akire hosszabb távon nem számíthat majd Maciej Skorza vezetőedző.

A horvát Baturina 2020-ban érkezett a Ferencvároshoz a Dinamo Zagrebtől, az NB I-ben 20 meccsen négy gólt szerzett (a Magyar Kupában három találkozón hatot), de az új idényben, Peter Stöger vezetőedzőnél mindössze egyetlen perc jutott neki a Prishtina elleni BL-selejtezőn - emlékeztet a Nemzeti Sport.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×