eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton a francia Gilles Simon ellen játszik a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2021. május 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Füvön sem kapta el a fonalat még Fucsovics Márton

A Roland Garrosszal záruló salak pályás szezonjával nem volt elégedett a magyar teniszező, Stuttgartban vereséggel nyitotta az év új szakaszát.

Fucsovics Márton két szettben vereséget szenvedett a 619 ezer euró (214 millió forint) összdíjazású stuttgarti füves pályás férfi tenisztorna első fordulójában.

A világranglistán 44. magyar játékos kedden a hatodik helyen kiemelt francia Ugo Humbert-rel csapott össze, pályafutása során először. Az ATP-rangsorban 32. ellenfél kezdett jobban, 3:0-ra elhúzott, majd 3:1-nél ugyan ő is elvesztette adogatójátékát, de azután másodszor is el tudta nyerni Fucsovicsét, és 32 perc alatt szettelőnybe került.

A másodikban Humbert rögtön az első gémben brékelőnyt harcolt ki, majd még kétszer elvette magyar ellenfele szervajátékát, így 1 óra 5 perc alatt magabiztosan söpörte be a győzelmet.

Eredmények, 1. forduló

Humbert (francia, 6.)-Fucsovics 6:3, 6:1

Baszilasvili (georgiai, 5.)-Brown (német) 6:3, 7:6 (7-4)

Cilic (horvát)-Molleker (német) 7:5, 6:3

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×