eur:
394.65
usd:
365.94
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Szöllősi-Zácsik Szandra (k), valamint a szerb Sladana Pop-Lazic (b) és Andela Janjusevic a női kézilabda Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a dániai Koldingban 2020. december 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Ritzau/Bo Amstrup

Fontos játékos csatlakozhatott a női kézilabda-válogatott keretéhez

Négy negatív PCR-teszt után kapott engedélyt.

Szöllősi-Zácsik Szandra késve, vasárnap helyett csak kedden csatlakozott a pénteken kezdődő olimpiai selejtezőtornára készülő magyar női kézilabda-válogatotthoz.

A magyar szövetség (MKSZ) honlapjának híradása szerint az MTK balátlövőjének pénteki koronavírustesztje kétes eredményt hozott, ezért elővigyázatosságból nem utazott el Győrbe. Az ezt követő napokon négy PCR-tesztje is negatív lett, így a Nemzetközi Kézilabda Szövetség engedélyezte a csapathoz való csatlakozását.

A 19 fős keret tagjai közül 11 játékos a Ferencvárosban szerepel, közülük a jobbszélső Kovács Anett még soha nem játszott a válogatottban. A Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Győri Audi ETO KC-t csupán Lukács Viktória képviseli, ugyanis Faluvégi Dorottya és Fodor Csenge sem szerepel a keretben. Minden mérkőzésre 16 játékos nevezhető, a torna során öt cserére van lehetőség.

Továbbra sem ismert, hogy Elek Gábor szövetségi kapitány koronavírusos megbetegedése után mikor csatlakozhat a csapathoz.

Szöllősi-Zácsik Szandra a Hetes című magazinműsorban beszélt hosszabban a válogatott előtt álló feladatokról.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×