eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton az olasz Fabio Fognini ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában Londonban 2019. július 4-én.
Nyitókép: MTI/AP/Alastair Grant

Fucsovics nem vállalta a Rubljov elleni negyeddöntőt

Irány Dubaj és Miami.

Fucsovics Márton visszalépett csütörtökön az orosz Andrej Rubljov elleni negyeddöntős mérkőzésétől az 1,1 millió dollár (333 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás férfi tenisztornán.

A világranglista 46. helyezettjének Facebook-oldalán az olvasható, hogy "az elmúlt tíz nap nagy menetelésében alaposan elfáradt, a kimerültség határán van".

Fucsovics így a szakmai stábbal közösen azt a döntést hozta, hogy ebben az erőltetett menetben nem kockáztat egy esetleges sérülést, ami a következő időszakra is rányomná a bélyegét.

Hozzátették, a 29 éves magyar teniszező legközelebb a jövő heti dubaji tornán lép pályára, március 24-től pedig Miamiban szerepel majd.

Fucsovics, aki az elmúlt 12 napban nyolc mérkőzést nyert, múlt vasárnap éppen Rubljovval játszott döntőt Rotterdamban, azt a találkozót az orosz játékos nyerte két szettben.

Rubljov így játék nélkül elődöntős Dohában, miután az első fordulóban erőnyerő volt, a nyolcaddöntőben pedig a sérült Richard Gasquet sem állt ki ellene.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×