eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Résztvevők futnak a 12 kilométeres táv rajtján a 24. Vivicittá városvédő futáson a főváros XIII. kerületében a Margitszigeten.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Hivatalos: elhalasztják a tavasz legnagyobb budapesti futóversenyét - de csak részben

Akik már neveztek, azoknak júliusra kell felkészülni, akiknek az eredeti időpont jó, azoknak nem marad el a verseny, csak "online" lesz. Minden részlet alább.

Nem törlik el, csak elhalasztják Budapest legnagyobb tavaszi futóversenyét, a Vivicittát, méghozzá július 10-11-ére, az eredeti helyszínre, a Margitszigetre - tudatta a Facebookon a szervező BSI.

Már csak 5 hét lett volna hátra az eredeti időpontig (április közepe), de a járványhelyzet nem tette lehetővé, hogy a "helyén maradjon" a verseny.

A BSI-nek egyébként idén a virtuális térbe száműzött téli Zúzmara és a márciusi Balaton Szupermaraton után ez a harmadik eseménye, amelyet nem lehet megtartani a hagyományos keretek között.

Érdekes, hogy tavaly szinte napra pontosan ekkor jelentették be ugyanezt a 2020-as Vivicittával kapcsolatban.

A nyári időponttal egyébként a startidőpont is módosul, hogy ne legyen annyira meleg.

Akik már neveztek a Vivicittára, az új időpontra is érvényes a nevezésük, nincs teendőjük. Akiknek a pótidőpont nem megfelelő, azoknak a Futanet.hu portálon kell tájékozódniuk a továbbiakról.

Aki pedig magabiztosan készült a versenyre, azok számára jó hír, hogy virtuálisan lefutható a Vivicittá az eredeti időpontban is. A virtuális és a valós verseny befutóérmei eltérnek majd. A virtuálisra viszont mindenkinek külön kell nevezni.

36. TELEKOM VIVICITTÁ KÖZLEMÉNY ‼Új, nyári időpont: július 10-11.‼ Már csak 5 hét van hátra az esemény eredetileg...

Közzétette: Telekom Vivicittá2021. március 10., szerda
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×