eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Ferencvárosi szurkolók ünneplik csapatukat a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének negyedik fordulójában játszott Ferencváros-Molde zárt kapus mérkőzés után a budapesti Groupama Aréna előtt 2020. szeptember 29-én. A magyar bajnokcsapat a selejtező utolsó körének visszavágóján - a múlt heti idegenbeli 3-3-at követően - gól nélküli döntetlent játszott a norvég Molde együttesével, ezzel huszonöt év után újra bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nézőszám-korlátozást vezet be az FTC, felfüggesztette a jegyárusítást is

A járványügyi szigorítások miatt csak a már jeggyel rendelkezők és a szezonbérletesek lehetnek jelen a Mezőkövesd elleni bajnokin.

A magyar kormány járványügyi szigorításai érintik az FTC soron következő hazai bajnoki mérkőzését. Csak minden harmadik széken ülhet nézőm ezért az FTC kizárólag azoknak teszi lehetővé a belépést a Groupama Arénába a bajnoki meccseire, már a vasárnapi, Mezőkövesd elleni összecsapásra is, akik november 3-ig érvényes jeggyel rendelkeztek az adott bajnokira, vagy ezen időpontig megváltották éves szezonbérletüket – írja a fradi.hu.

A korlátozások miatt összesen 5907 szabad hely áll rendelkezésre, de ennél több szezonbérletet értékesített a klub, ezért azt kéri szurkolóit, érkezzenek időben, mert amikor a belépések száma eléri a szabad helyek számát, a kapukat lezárják.

A járványügyi szigorítás nézőtéri elhelyezkedésre vonatkozó kitételei miatt sem a szezonbérletet vásárolt, sem érvényes jeggyel rendelkező szurkolók nem tudnak a saját helyükre ülni, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik majd.

Az FTC felfüggesztette a jegy- és bérletértékesítést minden hazai bajnokijára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×