eur:
394.46
usd:
365.28
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Holland gól Gangl Edina kapujában a budapesti vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a harmadik helyért játszott Hollandia - Magyarország mérkőzésen a Duna Arénában 2020. január 25-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A futball után a vízilabda BL-ben is barcelonai ellenféllel került össze az FTC

A címvédő FTC mások mellett a spanyol Barcelonetával és a montenegrói Jadran Herceg Novival került egy csoportba a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában.

A koronavírus-járvány miatt rendhagyó lebonyolítású sorozat csoportkörének hétfői, római sorsolásán a tíz már főtáblás együttest és a két kvalifikációból érkező, egyelőre ismeretlen csapatot két hatosba sorsolták.

A 2019-es győztes ferencvárosiak a spanyol és a montenegrói gárda mellett a német Hannovert és a georgiai Dinamo Tbiliszit, illetve a novemberi selejtezők B-csoportjának győztesét kapták ellenfélül.

A kontinentális szövetség honlapján közvetített eseményen elhangzott, hogy a csoportküzdelmeket három részletben, két helyszínen bonyolítják le.

Az együttesek úgynevezett buborékban játszanak majd, az A-csoport Rómában, míg a B-csoport Budapesten.

A csoportmérkőzések első szakaszát december közepén tartják.

A selejtezőben két magyar gárda, az OSC (B csoport) és a Szolnok (A csoport) is érdekelt.

Férfi vízilabda BL, főtábla

A csoport:

Olimpiakosz (görög), Pro Recco (olasz), Jug Dubrovnik (horvát), Spandau (német), Marseille (francia), az A-selejtezőcsoport győztese

B csoport:

FTC, Barceloneta (spanyol), Hannover (német), Jadran Herceg Novi (montenegrói), Dinamo Tbiliszi (georgiai), a B-selejtező csoport győztese

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×