eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga 4. fordulójában játszott Ferencváros-FK Suduva (litván) visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2019. augusztus 29-én.MTI/Koszticsák Szilárd
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nem akar bajnokit játszani a Fradi, ha továbbjut a BL-ben

Az erről szóló kérelmet már be is nyújtották az Üllői útiak az MLSZ-nek.

Az OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros hivatalosan kérvényezte a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottságánál, hogy ha szerdán továbbjut a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójából, akkor halassza el a Diósgyőri VTK elleni szombati bajnoki mérkőzést.

Erről a DVTK honlapja számolt be, hozzátéve, hogy mivel a mérkőzés megrendezése egyelőre bizonytalan, a találkozóra a Groupama Aréna vendégszektorába nem kaphatók belépőjegyek.

A zöld-fehérek szerda este a svéd bajnok Djurgardent fogadják a kvalifikáció első, egy mérkőzéses körében, sikerük esetén pedig egy héttel később skót Celtic Glasgow és az izlandi KR Reykjavík párharcának továbbjutójával találkoznak idegenben.

Korábban kezdődik

A tervezetthez képest egy órával korábban, szerdán 19 órától fogadja a Ferencváros a svéd Djurgardent a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában. Erről a magyar bajnok hivatalos honlapja számolt be hétfőn.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×