eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Villar Perosa, 2018. augusztus 12.Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a Juventus B csapata elleni edzőmérkőzésen Villar Perosában 2018. augusztus 12-én (MTI/EPA/Alessandro Di Marco)
Nyitókép: MTI/EPA/Alessandro Di Marco

Nyertek a „zebrák”, de nem a Juve, amely így még nem bajnok

A Juventus nem hogy nem nyert Udinében, a Serie A első csütörtöki mérkőzésén, hanem 2-1-re kikapott. Előnye hatpontosra csökkent a második helyezett Atalantával szemben, de már csak kilenc pontot lehet szerezni, három forduló van hátra. Amennyiben a 38. forduló után a Juve és az Atalanta pontegyenlőséggel állna, a címvédő marad a bajnok.

A Juventus azon a napon biztosíthatta volna be a bajnoki elsőségét, amelyet hívei azt ünnepelték, hogy kereken 3000 napja csak a Juvenus Olaszország bajnoka.

Udinében a hazaiak játszottak a „zebra” mezben, a Juve két szerelésbe jut.

Az első félidő hajrájában a holland De Light 22 méterről bevette a hazaiak kapuját, így a szünetben a torinói csapat úgy állt, hogy a nap végén bajnok lesz. Ám az Udinese a második játékrészben fordított, előbb Nesztorovszki kiegyenlített, majd a 92. percben az elefántcsontparti Seko Fofana – miközben még egy „kötényt” is adott a holland gólszerzőnek – belőtte az Udinese második győztes gólját.

Folytatás már péntektől, az Atalanta az újrakezdés óta még veretlen, nagy formában lévő AC Milan ellen játszik a Saqn Siróban. A Juventus ellenfele vasárnap este, Torinóban, a Sampdoria lesz. Továbbra is a saját kezében van a sorsa: ha nyer, biztosan bajnok.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×