eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Különleges urnában helyezik végső nyugalomra az egykori labdarúgó kiválóságot

Szűcs Lajost augusztus elején helyezik végső nyugalomra a máriabesnyői temetőben. A sírhelyet felesége, Pécsi Ildikó színművész már évekkel ezelőtt kiváltotta, mára pedig az is eldőlt, hogy egy különleges urnában temetik el a volt kiváló labdarúgó hamvait.

Szűcs Lajosnak a feleségén kívül egy szerelme volt: a labdarúgás. Azt tartották róla, kivételes munkabírású, hatalmas lövőerejű játékos volt, aki a hátvédsorban és a középpályán is megállta a helyét.

A Ripost megtudta, hogy Szűcs Lajost egy focilabda alakú urnában temetik el, mert az méltó az egyéniségéhez, illetve mindahhoz, amit a labdarúgásban elért.

A temetésen csak a szűk család vesz részt. A rajongók és mindenki más, aki szeretné leróni a tiszteletét az olimpiai bajnok előtt, részt vehet egy nagyszabású megemlékezésen, amelyet néhány nappal a temetés előtt tartanak majd a Fradi stadionjában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×