eur:
392.73
usd:
362.97
bux:
72160.77
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Parma, 2012. március 17.Zlatan IBRAHIMOVIC, az olasz AC Milan svéd csatára ünnepli a Parma ellen szerzett gólját az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésen az Ennio Tardini Stadionban Parmában. (MTI/EPA/Elisabetta Baracchi)
Nyitókép: MTI/EPA/Elisabetta Baracchi

Zlatan Ibrahimovic üzent a Milannak és a szurkolóinak

Jelenleg Svédországban edz - saját futballklubjánál van erre lehetősége.

Az AC Milan 38 éves svéd labdarúgója, Zlatan Ibrahimovic nem kíván távozni, hanem szerződést akar hosszabbítani olasz klubjánál a Corriere dello Sport értesülése szerint.

A korábbi sajtójelentések többsége még arról szólt, hogy a csatár elhagyja Milánót, ahová június 30-ig köti szerződése, és vagy másutt folytatja, vagy befejezi pályafutását. Ibrahimovic az olaszországi koronavírus-járvány súlyossága miatt jelenleg odahaza, a stockholmi Hammarby futballklubnál edz, amelynek résztulajdonosa is.

A támadó a télen szerződött az AC Milanhoz.

A Serie A bajnokságának félbeszakításáig tíz mérkőzésen szerepelt, négy gólt szerzett és egy gólpasszt adott.

Olaszország előtt az amerikai bajnokságban, a Los Angeles Galaxy csapatában játszott, ahol kontraktusa decemberben lejárt. A milánóiaknál már korábban is futballozott, mégpedig 2010 és 2012 között, 2011-ben olasz bajnoki címet és Szuperkupa-győzelmet ünnepelhetett.

Karrierje során Ibrahimovic az Ajaxszal holland, az Internazionaléval olasz, az FC Barcelonával spanyol, a PSG-vel francia bajnok lett, angliai légiósként pedig a Manchester Uniteddel Európa-ligát nyert. A válogatottban 116 mérkőzést játszott, 62-szer volt eredményes, minek köszönhetően ő a svéd futball történetének legeredményesebb gólszerzője. Tizenegy alkalommal választották az év labdarúgójának Svédországban.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Orbán Viktor látogatása Brüsszelben súlyos diplomáciai konfliktust okozott

Orbán Viktor látogatása Brüsszelben súlyos diplomáciai konfliktust okozott

Orbán Viktor magyar miniszterelnök moszkvai látogatása, hogy találkozzon Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, jelentős vitákat váltott ki Európa-szerte. Brüsszelben sok tisztviselő és vezető érzi úgy, hogy a hétfőn elindult féléves magyar elnökséggel visszaélt a magyar kormány. Az Európai Bizottság jelezte, nem tudtak előzetesen az útról és a Portfolio is így értesült más uniós szervezetektől, valamint külföldi diplomatáktól.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×