eur:
393.59
usd:
364.5
bux:
71847.27
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Moszkva, 2018. június 20.A portugál Cristiano Ronaldo melegít, mielőtt megkezdődik a Portugália - Marokkó mérkőzés az oroszországi labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. június 20-án. (MTI/AP/Francisco Seco)
Nyitókép: Francisco Seco

„Az egész Cristiano Ronaldo ötlete volt”

A portugál labdarúgó-válogatott tagjai a jövő évre halasztott Európa-bajnokságra való kijutásért kapott jutalmuk felét felajánlották jötékony célra. Bernanrdo Silva elárulta: az akció Cristiano Ronaldo ötlete volt.

„Az egész Cristiano ötlete volt, ő nagyon aktív az ilyen dolgokban” – erősítette meg a Manchester City középpályása. Mint elmondta, a tervek szerint az így összegyűjtött összeget majd alacsonyabb osztályú amatőrklubok kapják, akiknek a működésében fontos tétel a jegyárbevétel, de ettől a vírus idején kényszerűen elesnek.

„Néhány nappal ezelőtt írt, hé, fiúk, ajánljuk fel a jutalmunk egy részét, aztán abban állapodtunk meg, hogy a kijutásért járó összeg felét tényleg felajánljuk” – mondta Bernardo Silva.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×