eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Kazany, 2018. július 6.Brazil szurkolók az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszandó Brazília - Belgium mérkőzés előtt a Kazany Arénánál 2018. július 6-án. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Nyitókép: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Argentína után Brazília futballválogatottja is kijutott az olimpiára

Utóbbinak a már kvalifikált előbbit kellett legyőznie ehhez, ami meg is történt (3-0).

A címvédő brazil labdarúgó-válogatott ott lesz a tokiói nyári olimpián. A Rio de Janeiróban győztes együttes azzal szerezte meg a kvótát, hogy a dél-amerikai selejtezősorozat vasárnapi zárófordulójában 3-0-ra győzött a már korábban kijutott argentinok ellen.

A brazilok góljait Paulinho és Matheus Cunha (2) szerezte.

Az ötkarikás játékokon 16 válogatott szerepelhet, melyekben 23 éven aluli labdarúgók játszhatnak. Minden csapat három túlkoros futballistát nevezhet.

A tokiói tornára korábban Japán, Franciaország, Németország, Románia, Spanyolország, Új-Zéland, Egyiptom, Elefántcsontpart, a Dél-afrikai Köztársaság, Ausztrália, Szaúd-Arábia, a Koreai Köztársaság és Argentína válogatottja szerzett indulási jogot.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×