eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Babos Tímea győzelemmel kezdett Szentpéterváron

Babos Tímea három szettben legyőzte az orosz Kamilla Rahimovát a Szentpéterváron zajló 783 ezer dollár (242 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.

A világranglista 98. helyén álló magyar játékos - aki párosban idén is megnyerte az ausztrál nyílt bajnokságot - három vereség után tudott ismét nyerni egyesben.

Babosnak 2 óra 20 percre volt szüksége Rahimova (178.) legyőzéséhez, és a selejtező második fordulójában is orosz ellenfele lesz, ugyanis vagy Jekatyerina Szalimovával, vagy Ljudmila Szamszonovával találkozik. Amennyiben azt a találkozót is megnyeri, a főtáblára jut.

Selejtező, 1. forduló:

Babos Tímea (5.)-Kamilla Rahimova (orosz) 3:6, 6:4, 7:6 (7-5)

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×