eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Varga Dénes, a FTC-Telekom Waterpolo (b) és Salamon Ferenc, az A-Híd OSC Újbuda játékosa a vízilabda BENU férfi Magyar Kupa döntőjében játszott mérkőzésen a Komjádi uszodában 2019. december 8-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Varga Dénes lett a legjobb

A magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai szerint Varga Dénes, a Bajnokok Ligája-győztes Ferencváros kapitánya volt az elmúlt év legjobb játékosa.

A vlv.hu szakportál immáron tizenegyedik éve intézett körkérdést minden olyan játékoshoz, akik az előző esztendőben akár egy percre is vízbe ugrottak a nemzeti csapatban. A 28 pólós közül 25-en a 32 éves olimpiai bajnokot látták a legjobbnak, mellette Nagy Viktor, Vámos Márton és Vogel Soma kapott egy-egy jelölést.

A magyar válogatottak szerint 2019 legjobb nem magyar játékosa egyértelműen az olasz Francesco Di Fulvio volt, míg a legjobb Magyarországon szereplő idegenlégiósnak Nikola Jaksicot, a Ferencváros olimpiai bajnok szerb védőjét választották.

Az év mérkőzése címet a ferencvárosi diadallal végződött Bajnokok Ligája döntője - a zöld-fehérek Hannoverben a címvédő Olympiakoszt győzték le ötméteresekkel - kapta, míg a legszebb gólnak a társak Vámos Márton utolsó másodperces óriási bombáját látták, amivel a válogatott bejutott a legjobb négy közé a kvangdzsui világbajnokságon.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×