eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Babos Tímea 2018. július 23-án.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Babos Timea: a karácsony szent és sérthetetlen

Jövőre ismét Kristina Mladenovic lesz a párospartnere Babos Tímeának, aki mellett a jelenlegi edzője, Michael Joyce is ott marad.

Babos Tímea felemás évet zárt, mert egyesben ezúttal elkerülték a nagyobb sikerek, párosban viszont Kristina Mladenoviccsal megnyerte a Roland Garrost, majd harmadszor is világbajnok lett. A 26 éves teniszező is felemásnak ítéli az évet, csak más felosztásban.

"Szerintem nagyon pozitív szezon volt, a zárás a fontos, a könyveknek is a végét értékelik az emberek. Az első félév sikeretelenebb és nehezebb volt, leszámítva az Ausztrál Open párosdöntőjét, de a Roland Garros környékén fordult meg az év. Jött egy újabb Grand Slam-győzelem, utána pedig a közös munka az új edzőmmel, Michael Joyce-szal. Jobb és pozitívabb úton indultunk el, remélem, ez így is folytatódik" – mondta az InfoRádiónak adott interjúban.

Arra a kérdésre, hogy melyik volt idén a legemlékezetesebb mérkőzése, nem tudott egyet kiemelni, mert mint mondta, rengeteg nagy meccse volt egyéniben és párosban is, még a trófeák közül is nehéz lenne választani.

Jövőre reménykedik a sikeres folytatásban,

továbbra is Mladenoviccsal játszik majd párosban, az edzéseit pedig továbbra is az amerikai szakember irányítja.

"Remélem, hogy a pozitív időszak folytatódik. Mindenki azon lesz, hogy minél jobb eredményeket tudjunk elérni. Aztán ott lesz persze még jó tízezer játékos, aki ugyanilyen célokkal vág neki a következő szezonnak..." – mondta Babos Tímea.

Most minimális pihenő után máris kezdi a felkészülést a 2020-as szezonra: Mint mondta, hétfőtől elkezde a munkát itt Magyarországon, de a jövő hét végén repül Floridába, és ott folytatja a felkészülést.

"Itthon lesz a karácsony, az nálunk szent és sérthetetlen,

aztán valószínűleg Kínában kezdem az évet, és utána még egy versenyem lesz az Ausztrál Open előtt."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×