eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Märcz Tamás, a magyar csapat szövetségi kapitánya a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi versenyének csoportkörében játszott Georgia – Magyarország mérkőzésen 2018. július 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Férfi vízilabda világliga - Märcz Tamás keretet hirdetett Málta ellen

Kihirdette keretét Märcz Tamás, a Málta elleni, december 10-i világliga-mérkőzésre készülő magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A 13 fős együttesből ezúttal hiányzik majd Varga Dénes és Hárai Balázs, akik több mint egy év szünet után tértek vissza a nemzeti csapatba, s nagy szerepük volt abban, hogy a gárda a németeket és az oroszokat is magabiztosan győzte le az első két fordulóban.

A Málta elleni, szombathelyi összecsapás 17.30 órakor kezdődik majd, a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Kardos Gergely (Szolnoki Dózsa), Vogel Soma (FTC-Telekom Waterpolo)

Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Szolnoki Dózsa), Erdélyi Balázs (A-Híd OSC Újbuda), Jansik Szilárd (FTC-Telekom Waterpolo), Kovács Gergő (A-Híd OSC Újbuda), Manhercz Krisztián (A-Híd OSC Újbuda), Mezei Tamás (FTC-Telekom Waterpolo), Nagy Ádám (PannErgy-Miskolci VLC), Német Toni (FTC-Telekom Waterpolo), Pásztor Mátyás (BVSC-Zugló), Pohl Zoltán (FTC-Telekom Waterpolo), Vadovics Viktor (PannErgy-Miskolci VLC)

A magyarok további programja:

december 10.: Magyarország-Málta

január 29.: Németország-Magyarország

február 19.: Magyarország-Oroszország

március 12.: Málta-Magyarország

A csoport állása: 1. Magyarország 6 pont, 2. Németország 3 (32-26), 3. Oroszország 3 (26-20), 4. Málta 0

A világliga európai selejtezőjében négy négyes csoportban zajlanak a küzdelmek, mindegyikből az első két helyezett jut az Európa Kupa április 5. és 7. közötti nyolcas döntőjébe, onnan pedig az első három - és adott esetben a rendező - képviselheti a kontinenst a világliga Szuperdöntőjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×