eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A ferencvárosi Varga Dénes a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának negyedik, Szolnoki Dózsa - FTC-PQS Waterpolo mérkőzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. május 23-án. A Szolnok 8-7-re legyőzte a vendég Ferencvárost, így kiegyenlítette a párharcot.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Férfi vízilabda Magyar Kupa - az esélyesek folytathatják a negyeddöntőben

Nem történt meglepetés a férfi vízilabda Magyar Kupa hétvégi selejtezőiben, amelyeket követően a címvédő Szolnoki Dózsa mellett a bajnok FTC-Telekom Waterpolo, a ZF-Eger, az A-Híd OSC-Újbuda, a PannErgy-Miskolci VLC, a RacioNet-Honvéd, a BVSC-Zugló és a Debrecen folytathatja a negyeddöntőben.

Az A csoportban Pécsett az OSC és a BVSC mellett a házigazdák és az UVSE szerepelt, a B jelű négyesben a Szolnok és a Honvéd társaságában a Vasas és a Kaposvár küzdött a továbbjutásért.

A C csoportban a házigazda Eger és a Debrecen társaságában a Szentes és a Szombathely csapata, míg a D-ben a Szeged és a Tatabánya játszott a Ferencvárossal és a Miskolccal.

A negyeddöntő mérkőzéseit november 17-18-án rendezik, a párosítások pedig vaksorsolás útján dőlnek majd el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×