eur:
392.69
usd:
362.5
bux:
71899.18
2024. július 8. hétfő Ellák
Malmö, 2018. augusztus 7.Anel Hadzicot, a Vidi FC játékosát (b) eltalálja egy pályára bedobott üveg, miközben csapattársai góljukat ünneplik a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén a Malmö Stadionban 2018. augusztus 7-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Andreas Hillergren)
Nyitókép: Andreas Hillergren

Új játékosokat is nevezett a Vidi

A Vidi a napokban szerződtetett két labdarúgóját, a bosnyák Armin Hodzicot és a bolgár Georgi Milanovot is nevezte az Európa Liga csoportkörére.

A székesfehérvári klub szerdán a honlapján közölte a 23 fős keretet, amelyet hétfőig kellett eljuttatni az európai szövetséghez (UEFA).

Az első csapat tagjai közül - többek mellett - Varga József és Stefan Scepovic sincs benne az El-keretben.

A Vidi a fehérorosz BATE Boriszovval, a görög PAOK-kal, valamint az angol Chelsea-vel szerepel az L csoportban, amelynek küzdelmei szeptember 20-tól december 13-ig tartanak. A csoportból az első és a második helyezett jut be a legjobb 32 közé, és folytathatja szereplését tavasszal az egyenes kieséses szakaszban.

Címlapról ajánljuk
Bejelentéseket tesz a kormány
Kormányinfó élőben

Bejelentéseket tesz a kormány

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztat a részletekről. Tartson velünk!
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Új különadókat vezet be a kormány

Új különadókat vezet be a kormány

Hétfő reggel fél 10-kor tart kormányszóvivői sajtótájékoztató Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Várhatóan részletesebb tájékoztatást ad Orbán Viktor miniszterelnök pénteki moszkvai, valamint hétfői moszkvai látogatásairól. Illetve további részleteket tudhatunk meg a magyar soros EU-elnökség közel jövőbeli terveiről. Az eseményről élőben tudósítunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 8. 09:14
×
×
×
×