eur:
392.53
usd:
362.2
bux:
71425.23
2024. július 8. hétfő Ellák
Malmö, 2018. augusztus 7.Anel Hadzicot, a Vidi FC játékosát (b) eltalálja egy pályára bedobott üveg, miközben csapattársai góljukat ünneplik a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén a Malmö Stadionban 2018. augusztus 7-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Andreas Hillergren)
Nyitókép: Andreas Hillergren

Kiderült, melyik csatornára kerülnek a Vidi Európa Liga-meccsei

A 2018-19-es szezontól a Sport TV szerezte meg az UEFA Európa Liga mérkőzései közül az első választás közvetítési jogát Magyarországon, így a Vidi meccsei is a csatornán lesznek láthatók.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és az AMC Networks International – Central and Northern Europe megállapodásának értelmében a 2018–19-es szezontól Magyarországon a Sport TV megszerzett egy olyan közvetítési jogot, amelynek mérkőzéseit a nézők korábban sohasem láthatták a Sport1-en, illetve a Sport2-n. Az Európa Liga minden játéknapján a Sport TV-é az első választási lehetőség. A csoportkör szeptember 20-án, csütörtökön kezdődik, a döntőt május 29-én, szerdán rendezik Bakuban, Azerbajdzsánban.

Az már most biztos, hogy olyan világhírű csapatok vesznek részt az aktuális kiírásban, mint az Arsenal, a Chelsea, a Milan, az Olympique Marseille vagy a Leverkusen, és kedd este kiderült, hogy a magyar bajnokság címvédője, a Vidi FC is itt folytatja nemzetközi szereplését. A csoportkör 48 csapatos névsora csütörtökön este, az Európa Liga playoffköre után lesz végleges.

Az UEFA a csoportkör sorsolását augusztus 31-én pénteken rendezi meg Monacóban, ezt a Sport1 élőben közvetíti. Ekkor derül fény arra is, hogy a sorsolást a negyedik kalapból váró Vidi FC mely együttesekkel kerül egy négyesbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Új különadókat vezet be a kormány

Új különadókat vezet be a kormány

A kormány fellép a háborús propaganda miatt, ezért a sajtótól és a pártoktól is beszámolókat kérnek a következő időszakban. Meghosszabbítják a 2019-2020-ban felvett babaváróhiteleknél a gyermekvállalásra vonatkozó határidőt. Háborúellenes akcióterv részeként külön terheket és illetékeket vetnek ki a bankokra, ezek a már meglévő tranzakciós díjra és a devizaváltási tranzakciókra lesznek érvényesek – jelentette be a kormányinfón Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter valamint Vitályos Eszter kormányszóvivő.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 8. 09:14
×
×
×
×