eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Gera Zoltán, miután gólt szerzett a Magyarország - Andorra labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában 2016. november 13-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Megvan Gera Zoltán új posztja a magyar válogatottnál

Az elmúlt 15 év legsikeresebb magyar labdarúgója lesz az új szövetségi kapitány, Marco Rossi egyik segédedzője.

A csütörtökön még a szlovák Dunaszerdahely kispadján ülő olasz edző megnevezte, milyen stábbal irányítja a jövőben a válogatottat.

Az MLSZ honlapján megjelent információk szerint Marco Rossi szakmai stábjának tagjai szombaton már a helyszínen tekintik meg az OTP Bank Liga mérkőzéseit. A szakmai stáb új tagjai:

  • Cosimo Inguscio másodedző,
  • Giovanni Costantino másodedző, videoelemző,
  • Gera Zoltán másodedző,
  • Enrico Limone kapusedző,
  • Luigi Febbrari erőnléti edző,

A 39 éves Gera Zoltán az MLSZ portáljának azt mondta a felkérésről:

"Számomra ez egy megszokott közeg, viszont mégis teljesen más lesz edzőként visszajönni, mint játékosként. Bár a Fradinál már elkezdtem a munkát, de ez mégis a magyar válogatott, úgyhogy biztos kell majd idő, hogy megszokjam, de nagyon örülök a lehetőségnek, nagyon várom már a munkát. Köszönöm a Ferencvárosnak is, hogy ezt lehetővé tette számomra, és persze Marco Rossinak és az MLSZ-nek a bizalmat. A játékosok talán eddig is odafigyeltek arra, amit mondtam a pályán vagy a pályán kívül, úgyhogy ebből a szempontból szeretnék minél nagyobb hasznára lenni a stábnak és a csapatnak."

Ahogy arról az InfoStart.hu is beszámolt, azt már lehetett tudni, hogy Gera Zoltán tárgyal az MLSZ-szel, mert szívesen segítené a magyar válogatott munkáját, de azt, hogy milyen formában tenné ezt, még nem lehet tudni, most azonban hivatalossá vált a felkérés.

Az elmúlt 15 év legsikeresebb magyar labdarúgója, a Ferencváros támadója 97-szer volt magyar válogatott, a 2016-os Eb-n gólt lőtt a későbbi győztes portugál válogatottnak. Gera Zoltán klubszinten is rég nem látott sikereket ért el, amikor 2011-ben az Európa Liga döntőjébe jutott az angol Fulhammel.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×