eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Csabai Dóra (j) és a német Sophia Eggert a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornájának csoportkörében játszott Magyarország - Németország mérkőzésen 2018. július 21-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Lemosták a német válogatottat a magyar női pólósok

A címvédő magyar női válogatott 26-1-re nyert a német csapat ellen a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek zárófordulójában.

Keszthelyi Ritáék dinamikus játékkal rukkoltak ki, gyors akciókból egymás után sikerrel vették be a rivális kapuját. A meccs első negyedében minden percre jutott egy magyar gól, a második felvonás közepén a magyar szurkolók maroknyi csapata már tízet számolt a németekre.

Mivel a védekezés is rendben volt, a németek 14-0-nál, a második negyed legvégén tudtak először gólt szerezni.

A magyar válogatottból ekkor már csak Gardának nem volt gólja. A nagyszünet után egy fél negyed telt el gól nélkül, majd Horváth lövése után jöttek az újabb találatok. A záró felvonásból még két perc sem telt el, amikor kialakult a húszgólos különbség, a végeredmény pedig 26-1 lett.

A magyar együttes legeredményesebbje Gurisatti Gréta lett öt góllal.

A két női válogatott legutóbbi találkozóján, februárban, az Európa Kupa selejtezőjében 26-3-ra diadalmaskodtak a magyarok.

Bíró Attila csapata a csoport második vagy harmadik helyén zár majd attól függően, hogy mi lesz a 22 órakor kezdődő spanyol-orosz összecsapás kimenetele. A női torna negyeddöntőit hétfőn rendezik.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×