eur:
393.91
usd:
365.83
bux:
71820.87
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Märcz Tamás kihirdette felkészülési keretét

Märcz Tamás szövetségi kapitány kihirdette a friss világliga-ezüstérmes magyar férfi vízilabda-válogatott Németországba utazó keretét.

A július 14-én kezdődő barcelonai kontinensbajnokságra készülő válogatott péntektől egy négycsapatos felkészülési tornán sorrendben az Egyesült Államok, Kína, majd a házigazda Németország ellen száll medencébe Duisburgban.

"Az alapjátékunk egészen jól működött, ám az látszott most is, taktikailag még idő kell, míg összeérik a társaság. Ami nincs viszont, az pont az idő" - idézte a magyar szövetség (MVLSZ) honlapja a szakvezetőt, akinek együttese a tavalyi világbajnokság után a világliga szombaton zárult szuperdöntőjében is hazai medencében végzett másodikként. Kitért rá, tervei szerint a következő tornákon egy-egy dolgot elkezdenek begyakorolni, amihez nehéz helyzetekben nyúlhatnak majd.

"Ez még nem lesz az a szint, amit elképzelek egyszer, de valamikor muszáj ezt is elkezdeni. A játékosok tudnak, és ami a legfontosabb, akarnak is fejlődni" - tette hozzá Märcz Tamás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×