eur:
397.22
usd:
356.59
bux:
0
2024. október 1. kedd Malvin
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Nikolics keményen üzent az új futballkapitánynak

A Chicago Fire Nikolics Nemanja góljával győzte le 1-0-ra az Atlanta Unitedet a US Open Kupa nyolcaddöntőjében. A magyar csatár üzent az új magyar szövetségi kapitánynak is.

Az Egyesült Államok kupasorozatában a magyar támadó az 54. percben szerezte a mindent eldöntő találatot. A csatárnak ez volt a harmadik gólja a US Open Kupában.

Nikolics a Facebook-oldalán a siker után ezt írta: Hatalmas győzelem Atlantában és továbbjutás a US Open Cup-ban. Jött a gól is, a harmadik az idei sorozatban. Én egész életemben motivált voltam és a pályán, tettekkel szerettem bizonyítani. Ennyi!"

Az üzenet egyértelmű: a 31 éves csatár, aki már három országban volt gólkirály, de akinek a nemzeti csapatban csak epizódszerep jutott, májusban lemondta a válogatottságot, azzal indokolva, hogy csak a klubfutballra akar koncentrálni. Marco Rossi, az új magyar szövetségi kapitány viszont úgy nyilatkozott, azokra a játékosokra számít, akik istenigazából motiváltak és szívvel-lélekkel bele akarnak állni a feladatba...

Rossi egyébként azt is mondta, hogy visszahozná a válogatottba Nikolicsot is, ezért tisztázni akarja a Chicago Fire játékosával, hogy miért mondta le a válogatottságot és hogy fennállnak-e még ezek az okok.

Címlapról ajánljuk

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Támadásba lendült Izrael - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Támadásba lendült Izrael - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Tegnap este Izrael elkezdte támadni Libanon határmenti területeit, a piacokon egyelőre azonban mérsékelt reakciókat hozott az esemény. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a befektetők a menekülőeszköznek számító arany felé kezdtek el fordulni. Ami a tőzsdei mozgásokat illeti, Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telik a kereskedés, míg Európában a tegnapi esés követően kisebb felpattanás, Amerikában pedig kisebb esés jöhet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×