eur:
394.85
usd:
367.77
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó

Váratlan fordulat: Marco Rossi egyelőre marad Dunaszerdahelyen

Közleményt adott ki a DAC, amelyből kiderül: az új magyar szövetségi kapitány tovább dolgozik Dunaszerdahelyen, amíg meg nem találják a méltó utódát.

A közleménye szerint a DAC futballklub tudomásul veszi a tényt, hogy Marco Rossi elfogadta a Magyar Labdarúgó-szövetség ajánlatát, és ő lett a magyar felnőttválogatott szövetségi kapitánya az elkövetkező két évre, de a közös megegyezés szerint az Európa-ligában továbbra is Marco Rossi irányítja a csapatot, egészen az utódja kinevezéséig.

Dunaszerdahelyen még keresik Marco Rossi utódját
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Dunaszerdahelyen még keresik Marco Rossi utódját
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

"Ez új helyzet a klubunk számára, és a klubvezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy megtaláljuk a vezetőedzőnk megfelelő utódját, aki 25 év után ismét kivezette klubunkat az európai kupaküzdelmekbe" - írja a felvidéki klub, amely az olasz edzőnek és az egész stábjának sok sikert kíván a magyar válogatott élén. Így az is kiderül a közelményből, hogy Rossi mellett Cosimo Inguscio és Giovanni Constantino is Magyarországra távozik.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×