eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Újabb fejlemény az úszók szexvideós botránya ügyében

Újabb fejlemény az úszók szexvideós botránya ügyében

A szexvideó miatt botrányba keveredett hódmezővásárhelyi sportoló ügyében egy magánszemély feljelentést tett, nyomoz a debreceni rendőrség, és a Nemzeti Nyomozóiroda is vizsgálódik.

Három hete a debreceni országos úszóbajnokságon egy öltözőkabinban sportolók szexvideót forgattak: lapinformációk szerint négy fiú tőrbe csalt egy 16 éves úszólányt, akivel egyikük egy öltözőkabinban közösült, míg a másik három gondoskodott róla, hogy erről videofelvétel készüljön.

A Délmagyarország értesülései szerint az ötletgazda a hódmezővásárhelyi klubtól még a botrány kirobbanása előtt távozó sportoló volt, az ő mobiljával készült a videó is. A lap szerette volna őt megszólaltatni, de írásban nem reagált, telefonon pedig elérhetetlen volt.

A vásárhelyi klub elnökét, Szentkereszty Szabolcsot elérték, de többet nem szeretne foglalkozni a botránnyal, főként, hogy értesülése szerint történt is feljelentés az ügyben. Kiderült, hogy

a Debreceni Rendőrkapitányságon egy magánszemély tett feljelentést,

a hatóság pedig feljelentéskiegészítést rendelt el az ügy körülményeinek tisztázása érdekében.

Közben a BorsOnline kapott egy ajánlatot, miszerint több képet is megvásárolhatnak az említett aktusról. De ezt nem vették meg. A képet vételre felajánlók ügyében a Nemzeti Nyomozóiroda már vizsgálódik, de az ORFK adatvédelmi okokra hivatkozva nem adott információt erről.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×