eur:
393.65
usd:
364.57
bux:
71929.97
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Kemény Dénes újra edző lesz

A szövetség mindent megtesz azért, hogy mind a férfi-, mind pedig a női vízilabda válogatott felkészülése zavartalan legyen a budapesti vizes világbajnokságig - mondta a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádiónak.

Kemény Dénes elmondta: minden olyan elképzelést, aminek anyagi vonzata van és a férfi válogatott felkészülését támogatja, nyélbe lehetett ütni. "Sok mérkőzést fognak játszani, hogy kialakuljon a forma, és hogy kiderüljön, melyik 13 játékos lehet ott a világbajnokságon." A vb előtt az utolsó torna a BENU-kupa lesz Budapesten.

A lányoknál annyi az eltérés a fiúkhoz képest, hogy részt vesznek a világliga szuperdöntőn Kínában. Ez egy dupla esemény, mert a szuperdöntőt megelőzi egy felkészülési torna - mondta az elnök. A lányok is játszanak egy felkészülési tornán a világbajnokság előtt, a miskolctapolcai Vodafone-kupára mennek.

Kemény Dénesnek még egy fontos feladata lesz: Kósz Zoltánnal ketten lesznek a Masters világbajnokságon induló háromszoros olimpiai bajnok csapat edzői.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

2024 májusában a kakaó és a csokoládépor fogyasztói ára az Európai Unióban mintegy 6,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az árnövekedés üteme azonban már láthatóan lassul. A rendkívüli drágulás hátterében több tényező áll, amelyek közül néhány már hosszabb ideje befolyásolja a piacot - derült ki az Eurostat friss adataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×