eur:
393.44
usd:
364.41
bux:
71994.41
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Gondban a Real Madrid a Bayern elleni visszavágó előtt

Gareth Bale várhatóan nem lép pályára a Real Madridban a Bayern München elleni negyeddöntős párharc visszavágóján kedden a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

A Marca című spanyol napilap beszámolója szerint a walesi támadó vádlisérüléssel bajlódik, emiatt szinte biztosan kihagyja a keddi találkozót, s az is kérdéses, pályára léphet-e vasárnap este a spanyol bajnokság rangadóján, az El Clásicón a címvédő FC Barcelona ellen.

A BL-mérkőzést - amelyet Kassai Viktor vezet majd - a spanyol együttes várhatja kedvező pozícióból, miután az első találkozón Münchenben 2-1-re nyert. A Primera Divisiónban három pont a fővárosi csapat előnye a katalánok előtt a tabella élén úgy, hogy egy bajnokival kevesebbet játszott a királyi gárda.

A Bayern Münchennél viszont minden bizonnyal ott lesz a madridi visszavágón Robert Lewandowski, aki vasárnap már együtt edzett társaival. A lengyel válogatott támadó a mostani idényben 40 tétmeccsen 38 gólt szerzett, az elmúlt egy hétben vállsérülés miatt volt harcképtelen. Emiatt kihagyta a szerdai első összecsapást, valamint a Bayern Leverkusen elleni, gól nélküli döntetlennel zárult szombati bajnokit is.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×