eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Storck öt védővel kezd

Bernd Storck szövetségi kapitány ötvédős rendszert választott a magyar labdarúgó-válogatott szombati világbajnoki selejtezőmérkőzésére, amelyen az Európa-bajnok Portugália lesz az ellenfél.

Az előretolt ék - a várakozásoknak megfelelően - Szalai Ádám lesz a lisszaboni összecsapáson, de helyet kapott a kezdő tizenegyben a júniusi Európa-bajnoki csoportmeccsen (3-3) betaláló Gera Zoltán és a duplázó Dzsudzsák Balázs is.

Storck csapata szombaton 20.45-től a Benfica stadionjában találkozik Portugáliával, amelyet győzelem esetén megelőzne, így "féltávnál" a pótselejtezőt érő második helyen állhatna. Ugyanakkor vereség esetén ötpontos hátrányba kerülne aktuális riválisával szemben, azaz messze kerülne a 2018-as oroszországi világbajnokságtól. A csoportot Svájc vezeti százszázalékos teljesítménnyel.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter - Bese Barnabás, Kádár Tamás, Vinícius Paulo, Lang Ádám, Korhut Mihály - Dzsudzsák Balázs, Nagy Ádám, Gera Zoltán, Gyurcsó Ádám - Szalai Ádám

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×