eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Ez ad erőt Hosszú Katinkának

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka hatalmas megtiszteltetésnek nevezte, hogy az olimpiai évében a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) a második legjobb női sportolónak választotta az amerikai tornász, Simone Biles mögött.

"Ezek az elismerések még több kitartást és erőt adnak ahhoz a munkához, amit nap mint nap végzünk imádott sportágamért. Mindig az volt a célom, hogy a legmagasabb szinten tudjam képviselni Magyarországot nemzetközi plénumokon is. Örülök, hogy ezúttal is sikerült" - mondta a 27 sportoló pénteken a Nemzeti Sportnak.

A nőknél az idei nyári olimpián három arany- és egy ezüstérmet szerző Hosszú Katinka mindössze 52 ponttal maradt el az 524 ponttal győztes, Rióban négyszeres bajnok Biles mögött. Harmadikként az amerikai teniszező, Serena Williams végzett.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×