eur:
397.27
usd:
356.55
bux:
0
2024. október 1. kedd Malvin

Először nyert a Paks a Ferencváros vendégeként

A Paksi FC 2-1-re győzött a címvédő Ferencváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 15. fordulójában.

Ez volt a két csapat kilencedik egymás elleni bajnoki mérkőzése a fővárosban, és a tolnaiak most először tudtak győzni.

OTP Bank Liga, 15. forduló:

Ferencvárosi TC-Paksi FC 1-2 (0-1)

--------------------------------

Groupama Aréna, 5592 néző, v.: Pintér Cs.

gólszerzők: Busai (86.), illetve Hahn (14.), Koltai (56.)

sárga lap: Hajnal (12.), Gera Z. (38.), illetve Laczkó (39.), Szalai A. (70.), Szakály D. (77.)

Ferencváros:

-----------

Dibusz - Dilaver (Lovrencsics, 64.), Nalepa, Pintér Á., Leandro - Gera Z., Hajnal - Radó (Busai, 64.), Rju (Nagy D., a szünetben), Djuricin - Böde

Paks:

----

Kemenes - Szalai A., Lenzsér, Zachán, Szabó J. - Papp K. - Koltai (Szakály D., 60), Laczkó, Bertus (Kesztyűs, 93.), Bartha - Hahn (Vernes, 77.)

Eleinte visszafogott iramban, szinte eseménytelenül csordogált a játék, majd negyedóra elteltével a vendégek megszerezték a vezetést: egy gyors ellentámadás végén egy visszafejelt labdát Hahn János lőtt kapura, Michal Nalepa rosszul ért bele, így a kapuban kötött ki. A folytatásban lendületbe került az FTC, számos kisebb-nagyobb helyzetet kidolgozott, de mindegyik kimaradt, részben Kemenes Szabolcs remek védéseinek köszönhetően.

A második felvonás is kihagyott ferencvárosi lehetőségekkel kezdődött, majd az 56. percben Koltai Tamás közeli lövésével növelte előnyét a Paks. Ettől némileg visszaesett a hazaiak lendülete, ám a hajrában új erőre kaptak, Busai Attila találatával szépítettek, teljesen beszorították ellenfelüket, ám egyenlíteni nem tudtak.

Címlapról ajánljuk

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×