eur:
401.2
usd:
365.74
bux:
73455.31
2024. október 4. péntek Ferenc

Az MLSZ nem engedett a REAC-nak, így Sopronba költözik a csapat

A világítás hiánya miatt sem a tavaszi idényben, sem a következő szezonban nem lehet élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzést rendezni a REAC rákospalotai stadionjában.

A kerületi önkormányzat korábban azt jelezte, hogy május végére elkészül a világítás a Budai II László stadionban, azonban a következő szezonra a licenckérelmeket március közepéig kell benyújtani a magyar szövetséghez.

A REAC az önkormányzati állásfoglalásra hivatkozva halasztást kért, de nem kapott az MLSZ-től.

"Nem akarunk felelősöket keresni, a szabályok világosak és egyértelműek, az MLSZ ezek alapján döntött" - mondta Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója.

"Tavasszal Sopron-REAC néven Sopronban játsszuk otthoni meccseinket, az edzések hét közben Budapesten lesznek, kizárólag a hazai találkozóinkra utazunk le Sopronba. A jövőről zajlanak az egyeztetések, Rákospalotán nagyon komoly utánpótlás-nevelés folyik, ezt mindenképpen folytatni akarjuk, a többi majd kialakul" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×