eur:
394.57
usd:
354.86
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Supka: "A visszavágón meglepetést okozhatunk"

A bajnoki listavezető Honvéd gól nélküli döntetlent játszott a német Hamburggal a labdarúgó UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. Supka Attila, a kispestiek vezetőedzője az InfoRádiónak elmondta: jó teljesítményt nyújtott csapata, és a játék képe alapján előnyt kellett volna szerezniük.

Hogyan értékeli a találkozót?

Jó teljesítményt nyújtottunk a mérkőzésen. Helyzetet alakítottunk ki, mindkét félidőben volt esélyünk a gólszerzésre, de az a pici plusz hiányzott, ami a találathoz kellett volna.

Csalódott?


Ha arra gondolok, hogy győzelmet szalasztottunk el, akkor igen. Azonban ha azt nézem, hogy a Hamburg ellen tudtunk döntetlent elérni úgy, hogy a mérkőzés egyes szakaszában jobb teljesítményt nyújtottunk, akkor elégedett lehetek. Ha ilyen szervezettek leszünk, és hasonló hozzáállással futballozunk a visszavágón, akkor meglepetést is okozhatunk. Úgy hiszem, a hamburgi találkozón is lesznek helyzeteink, már csak az a kérdéses, hogy milyen arányban használjuk ki azokat.

A mérkőzés előtt azt mondta, a Hamburgnak 70, a Honvédnak 30 százalék esélye van a továbbjutásra. Most miként változott ez?

Az eredmény 0-0 lett, így ugyanott tartunk. A visszavágón kell ezt az arányt a mi javunkra fordítani.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×