eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Mi történt, Sir Alex?

Minden rivális klub reményeit felülmúlta a Manchester United labdarúgócsapatának bajnoki rajtja. Sir Alex Ferguson vezetőedző együttese az első két meccsén két pontot gyűjtött, így csak a veretlenségnek örülhet. Mert a Chelsea-vel szemben máris négy pont Giggsék hátránya.

A Manchester United a Reading elleni gólnélküli meccs után a második fordulóban 1-1-es döntetlent ért el a Portsmouth pályáján.

A címvédő Scholes góljával a 15. percben előnyhöz jutott, de a szünet után nem sokkal Mwaruwari egyenlített. Újabb gól már nem esett, de mindkét csapat 10 emberrel fejezte be a meccset. A Manchesterből Cristiano Ronaldo kapott piros lapot a hajrában.

A Manchester City 1-0-ra legyőzte a vendég Derby County együttesét, így továbbra is százszázalékos.

A Chelsea 2-1-re nyert a Reading otthonában, ezzel szintén hibátlan. A londoniak a 29. percben hátrányba kerültek, a második félidőben viszont öt perc elég volt a Mourinho-gárdának a fordításhoz. A 47. percben Lampardot nem tudták megállítani a Reading-védők, míg három perccel később Drogba talált 20 méterről a kapuba.

További eredmények:
Birmingham City-Sunderland 2-2
Fulham-Bolton 2-1
Wigan-Middlesbrough 1-0.

A tabellát az Everton vezeti, miután kedden 3-1-re győzött a Tottenham otthonában, és több lőtt góljának köszönhetően megelőzi a Manchester City csapatát is.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×