eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

A bíró és a Nástic is segített a Real Madridon

Több mint két hónap után nyert újra bajnoki mérkőzést (2-0) a Real Madrid a Bernabéu Stadionban. Az ellenfél a bajnoki tabella utolsó előtti helyén álló Gimnástic, azaz a tarragónai Nástic volt.

A madridiak a találkozó ötödik percétől emberelőnyben játszottak, miután a játékvezető a vendégektől kiállította César Navast. Fabio Capello csapata ezúttal sem futballozott jól, a második félidő derekáig nem tudta feltörni a katalán ellenfél védelmét. Az 57. percben aztán Robinho közelről - lesgyanús helyzetből -megszerezte a vezetést, majd a 81. percben David García öngólja után biztossá vált a Madrid győzelme. Fabio Capello legénysége így továbbra is ötpontos hátránnyal követi a címvédő Barcelonát. A királyi klub szurkolói január 14. után örülhettek ismét hazai pályán elért győzelemnek a Primera Divisiónban.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 15:18
×
×
×
×