eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

A cseh államfő túlélte Roddick bombaerős szerváját

Václav Klaus cseh köztársasági elnök testőrei feltehetőleg nincsenek kiképezve arra, hogy a teniszlabdák támadásától is megvédjék a politikust, ugyanis a cseh-amerikai Davis Kupa-nyolcaddöntő helyszínén szurkoló államfőt eltalálta egy bomba, amely éppen a bivalyerős szerváiról is híres Andy Roddicktól érkezett.

A sportágat amatőr szinten maga is űző Klaus az első sorban ült az ostravai találkozó első napján, és a tengerentúli klasszis egy adogatása kipattanva a pályáról mellkason találta. Az elnök sérülés nélkül megúszta az esetet, Roddick pedig észre sem vette, hogy kit talált el.

"Csak a meccs után mondták, hogy mi történt" - mondta mosolyogva a játékos.

"Nem lepődtem meg, hiszen már a bemelegítésnél jeleztem, hogy mivel nincs háló a pálya és a nézőtér között, ma néhány labda jut majd a szurkolóknak is. Az, hogy éppen a köztársasági elnök kapott egyet, nem volt szándékos".

Egyébként Roddick tartja a leggyorsabb szerva rekordját: egy alkalommal 247.8 km/órás sebességgel küldte ellenfele térfelére a labdát.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 15:18
×
×
×
×