eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Szenzációk: David Beckham visszatér, Kaká érkezhet a Real Madridba!

A Real Madrid szombati bajnokiján várhatóan ismét pályára lép David Beckham, az együttes régóta mellőzött angol futballsztárja. A 31 éves légióst ugyanis jelölték a keretbe a Real Sociedad otthonában sorra kerülő találkozóra. Közben spanyol lapinformációk szerint az olasz Milán már nem zárkózik el attól, hogy eladja a brazil Kakát a királyi gárdának. Ezt a Milan tagadja.

Visszatérhet a Real Madrid csapatába a hosszú ideje mellőzött angol David Beckham.

A középpályás január 11-én jelentette be, hogy nyártól évi 50 millió dollárért a Los Angeles Galaxynál folytatja pályafutását. Válaszul Fabio Capello vezetőedző közölte: addig már nem szerepelhet a királyi gárdában.

Tíz nappal később a szakvezető viszont már úgy nyilatkozott, hogy "még semmi sincs végleg eldöntve".

David Beckham legutóbb január 7-én, a Deportivo La Coruna elleni bajnokin csereként lépett pályára a Realban, amely vasárnap a Levantétól elszenvedett hazai vereségével a negyedik helyre csúszott a tabellán. Az összecsapást követően a szurkolók az olasz tréner lemondását követelték.

A csapat legutóbbi hat bajnokiján négyszer kapott ki, továbbá búcsúzott a Király Kupától.Az As spanyol napilap úgy tudja, hogy az olasz AC Milan már nem zárkózik el attól, hogy átengedje a Real Madridnak brazil világbajnok labdarúgóját, Kakát. Az újság szerint a Ronaldo klubcseréjét előkészítő, majd véglegesítő januári tárgyalások során vetődött fel ismét a fiatal milánói középpályás Madridba szerződésének lehetősége.

Korábban az olasz együttes hallani sem akart a játékos eladásáról, a szintén világbajnok Ronaldo megszerzésével azonban némiképp változott a helyzet.

A spanyol újság szerint az olaszok a mali Mahamadou Diarrát, az olasz Fabio Cannavarót és a brazil Robinhót kérnék Kakáért cserébe, ezen felül készpénzt is remélnek. A vételárat 60 millió eurós nagyságrendben határozták meg.

Az As azt is tudni véli, hogy a Milan Ronaldinhót, az FC Barcelona 2002-ben szintén vb-aranyérmes futballistáját is igyekszik majd megszerezni. A lap szakértője szerint a Real Madrid új csapatot akar építeni a következő szezonra, s annak motorja Kaká, valamint a jelenleg a Manchester Unitedben játszó portugál Cristiano Ronaldo lenne.

Nem sokkal a hír felröppenését követően a milánói klub hivatalos honlapján cáfolt: "Az, hogy nem megy sehova, minden nyelven ugyanazt jelenti. Nem tudjuk, hányszor írjuk még ezt le."

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 15:18
×
×
×
×