eur:
394.5
usd:
364.46
bux:
73773.41
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Gera játszott az Arsenal ellen, Priskin győztes gólt lőtt Watfordban

Gera Zoltán - miután edzője pihentetni akarta a hétvégi, városi rangadóra -, csak 32 percet játszott a West Bromwich Albionban az Arsenal elleni Ligakupa-mérkőzésen. A Watfordban Priskin Tamás ellenben győztes gólt szerzett a Hull City ellen.

West Bromwich-Arsenal a Ligakupában! Jól hangzik, de a teljes képhez hozzátartozik, az "Ágyúsok" tulajdonképpen a tartalékcsapatukkal, például Lehmann, Touré, Gallas, Ljungberg, Hleb, Rosicky, Gilberto Silva, Van Persie és Henry nélkül játszottak a birminghami találkozón.

Pihentek a WBA kulcsemberei

Tony Mowbray, a WBA új edzője a mérkőzés előtt úgy döntött, nem állítja Gerát a kezdő csapatba. A magyar válogatott játékos erről így beszélt a honlapján: "Edzés után szólt az edzőm, hogy ezúttal nem jelöl a kezdőcsapatba. Több kulcsembert pihentetni kíván az erőltetett bajnoki sorozat miatt. Hétvégén nagy rangadót játszunk a Birminghammel, amelyen szeretnénk folytatni remek győzelmi sorozatunkat."

Aliadière két gólja

A mérkőzés legjobbja az Arsenal fiatal csatára, Jeremy Aliadière volt, aki kiharcolt, majd gólra váltott egy tizenegyest, aztán lőtt még egy gólt, kialakítva a 2-0-s végeredményt. Gera az 58. percben állt be, de nem tudta csökkenteni a hátrányt.

Piskin a kezdőben


Jobb napja volt Priskin Tamásnak, aki a Watford mezében megszerezte tétmérkőzésen az első angliai gólját a Hull City elleni Ligakupa-mérkőzésen. A magyar csatár azért került a kezdőcsapatba, mert a bajnokikon rendszeresen játszó Tommy Smith e sorozatban nem szerepelhet.

A magyar csatár döntött

Priskin élt a lehetőséggel: miután csapata a 3. perctől Young góljával vezetett, az 54. percben, elcsípve a Hull védőjének, France-nak a rossz hazaadását, a kapuba helyezte a labdát. Fontos, sőt döntő gól volt, mert a hajrában jobban játszó vendégcsapat a 71. percben a korábbi válogatott Nick Barmby révén szépített. A Watford, minden sorozatot figyelembe véve, először győzött a rendes játékidőben ebben az idényben - mégpedig Priskin Tamás góljával!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×