eur:
392.29
usd:
354.44
bux:
72740.86
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Puskás állapota súlyos, de stabil

Változatlan az állapota Puskás Ferencnek, az Aranycsapat legendás 79 éves játékosának. Minden idők leghíresebb magyar sportolóját kedd este óta a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályán kezelik.

Súlyos, de stabil Puskás Ferenc állapota. Az Aranycsapat legendás játékosát jelenleg a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályán kezelik, ám az ügyeletes orvos a távirati iroda érdeklődésére annyit mondott: legkorábban péntek délelőtt nyilatkozhatnak Puskás Ferenc állapotáról.

Minden idők legismertebb magyar sportolóját hat éve folyamatosan a Kútvölgyi Kórházban kezelik az Alzheimer-kór egy speciális változatával. Állapota az utóbbi években stabil volt, bár a nyilvános szereplést már nem engedélyeztek neki orvosai.

Puskás Ferenc nyolcvanötször szerepelt a magyar válogatottban, mellyel olimpiát nyert, az 1954-es világbajnokságon pedig ezüstérmet szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Széttépnek két  magyar részvényt

Széttépnek két magyar részvényt

A Hang Seng index vezetésével többnyire esést láthattunk hétfő reggel az ázsiai tőzsdéken. Ezt követően Európában óvatos mozgásokat láthatunk, Amerikában pedig a mai napon nem lesz kereskedés. A magyar tőzsdén sem láthatóak nagyobb elmozdulások, ennek ellenére azonban nincs hiány egyedi sztorikból: az MBH Bank és MBH Jelzálogbank részvényeit is széttépik hétfőn. Gazdasági események szempontjából különösen a hét második fele hozhat majd nagyobb mozgásokat a piacokon, ugyanis az augusztusi amerikai munkaerőpiaci adatok fontos kérdésekre adhatnak választ a recesszióval kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×