eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

A Lyon újra legyőzte a Real Madridot

A francia Lyon hazai pályán 2-0-ra győzött a spanyol Real Madrid ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A francia bajnok tavaly szintén az első körben találkozott a madridi együttessel, és akkor 3-0-ra nyert. Az Arsenal, a Milan és a Manchester United győzelemmel kezdte a sorozatot.

A francia bajnok már a meccs elején előnybe került, ekkor a brazil Fred talált a halóba, később a portugál Thiago lőútt gólt és beállította a 2-0-ás végeredményt.

Az eredmény még a spanyolokra nézve hízelgő, mivel a védelmi bakik sorozata miatt több góllal is kikaphattak volna. Feltűnő volt a világbajnok Cannavaro bizonytalankodása.

Két magyar érdekeltségű mérkőzésen: Milan-AEK Athén 3-0, a görög együttesben Tőzsér Dániel a 70. percben lépett a pályára. Anderlecht-Lille 1-1, Juhász Roland a 68. percben állt be a hazai együttesbe.

A Manchester United egy küzdelmes meccsen 3-2-re nyert a Celtic Glasgow ellen. A legutóbb döntős Arsenal 2-1-re nyert Hamburgban. Az UEFA Kupában elődöntőig jutott Steaua Bukarest idegenben 4-1-re kiütötte a Dinamó Kijevet.

Két további eredmény: Koppenhága-Benfica 0-0, Porto-CSZKA Moszkva 0-0.

Címlapról ajánljuk
Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Ki korán kel, győzelmet lel: a magyar csapat ötgólos hátrányból jött fel, és Simon Petra góljával 25-24-re verte a brazilokat a párizsi olimpia csoportkörének második fordulójában.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 09:37
×
×
×
×