eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Meztelenül tüntettek a foci vébé ellen

Három férfi meztelenül tüntetett Brazília fővárosában a foci világbajnokság ellen. Szerencséjükre, vagy szerencsétlenségükre pont a Brazília-Ghána meccsre időzítették demonstrációjukat, így még a rendőrök sem figyeltek fel a megmozdulásra, mivel ők is a mérkőzést nézték.

A három férfi anyaszült meztelenül, egy kis festékkel összekenve mászkált a brazil fővárosban.

Arra próbálták felhívni a figyelmet, hogy a foci világbajnokság elvonja az emberek figyelmét sok rendkívül fontos problémáról, például az oktatás és az egészségügyi ellátás színvonalának romlásáról.

A rendőrséget egy helyi lakos értesítette ugyan, de mivel nem erőszakos bűncselekményről volt szó, a rendőrök inkább tovább nézték a Brazília-Ghána meccset.

"Csak a figyelmet akarták magukra vonni, de még ez sem sikerült nekik, mivel mindenki a mérkőzést nézte" - fogalmazott a helyi rendőrség szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Váratlanul érte és nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy a Kaszás Attila-díj idei elismertje lehet - mondta az InfoRádiónak Balla Eszter. A színművész a jó hangulatú közösségi létezés fontosságáról is beszélt, mert szerinte ez szorosan hozzátartozik a 2007-ben elhunyt színészről elnevezett díj szellemiségéhez.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 12:02
×
×
×
×