eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

NBA: szerdán bajnok lehet a Miami

Hosszabbítás után harmadik hazai mérkőzését is megnyerte a Miami Heat, amely 3-2-re vezet a Dallas Mavericks ellen az NBA nagydöntőjében. A győztes csapatban Dwyane Wade 43 pontot dobott.

Egy győztes mérkőzésre van története első bajnoki címétől a Miami Heat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. A floridaiak hosszabbítás után 101-100-ra verték a Dallas Maverickset.

A győztes kosarat szerző Dwyane Wade ezúttal 43 pontot szórt, míg a 13-szoros All Star-válogatott Shaquille O,Neal 18 pontig és 12 lepattanóig jutott.

Az egy meccsre eltiltott Jerry Stackhouse-t nélkülöző vendégeknél Jason Terry 35, Josh Howard 25, míg a német Dirk Nowitzki csak 20 pontot ért el.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-2 a Miami javára. A hatodik találkozóra magyar idő szerint szerda hajnalban kerül sor Dallasban.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×