eur:
396.97
usd:
359.65
bux:
71742.77
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Felépült Sevcsenko

Felépült térdsérüléséből Andrij Sevcsenko, az ukrán válogatott világklasszis támadója, és pályára léphet a Luxemburg legjobbjaival vívandó csütörtöki, vb-előkészületi találkozón - jelentette be Oleg Blohin, ukrán szövetségi kapitány.

"Ha minden jól megy, már játszhat Luxemburg ellen, és abban is bízom, hogy erre a meccsre megfelelő formába lendül az eddig szintén hiányzó Szerhij Rebrov is" - jelentette ki Blohin, aki kritikusan értékelte együttese múlt heti fellépését az olaszok ellen.

A svájci Lausanne-ban vívott barátságos mérkőzésen, amelyen nem született gól, a szakvezető különösen az első félidőben mutatott játékkal volt elégedetlen.

"Nagyon nem tetszett, ahogyan az első negyvenöt percben futballoztunk, túlságosan is védekezően játszottunk, ami a világbajnokságon nem fog működni. A második félidőre azután játékosaim megnyugodtak, többet birtokolták a labdát, s lehiggadva a kapunktól jóval messzebb tudták tartani a riválist" - mondta a szakvezető.

Blohin hozzátette: a vb-győzelemre is esélyes olaszokat azért választotta felkészülési partnernek, mert stílusuk hasonló első csoportbeli ellenfelükéhez, a spanyolokéhoz, akikkel június 14-én találkoznak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×