eur:
396.97
usd:
359.37
bux:
0
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Futballhuligánok akcióban: kilenc rendőr megsérült

A fővárosban, a Puskás Ferenc Stadion közelében több helyen is randalíroztak a szurkolók az Újpest - Fehérvár bajnoki labdarúgó-mérkőzés után.

A BRFK sajtóügyeletese arról számolt be, hogy a rangadó után mindkét csapat szurkolótábora fegyelmezetten elhagyta a stadion területét, majd a környéken a szurkolók több csoportja garázdálkodott.

Tafferner Éva elmondta, hogy a szurkolók a többi között az Egressy, a Thököly és a Stefánia úton randalíroztak.

A rendőrség a rendbontás után kilenc személyt állított elő a XIV. kerületi kapitányságon: kettőt hivatalos szerv elleni erőszak, egyet rendzavarás, hat személyt pedig csoportos garázdaság miatt.

A sajtóügyeletes arról is beszélt, hogy további két személyt is előállítottak, akikkel szemben országos elfogatóparancs volt érvényben.

A rendbontás során kilenc rendőr könnyebben megsérült, egyikük akkor, amikor a randalírozók betörték az egyik rendőrautó szélvédőjét. A rendbontás során tíz rendőrautóban esett kisebb-nagyobb kár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kurt Campbell, az Egyesült Államok külügyminiszter-helyettese kedden azt mondta, Kína „nagyon jelentős” segítséget nyújt Oroszországnak hadigépezete megerősítéséhez, utóbbi pedig cserébe átadja a tengeralattjárókra és rakétákra vonatkozó, szigorúan őrzött katonai technológiáját – írja a Politico. 24 órán belül négy ukrán települést is elfoglalt az orosz hadsereg, köztük egy kisebb méretű várost. 2022 óta nem volt példa arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi települést meghódítottak volna az orosz támadók Ukrajnában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×