eur:
394.78
usd:
365.37
bux:
73738.29
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

"Teret kell engedni a gyilkos ösztönöknek"

Carlos Alberto Parreira, a címvédő brazil válogatott szövetségi kapitánya "háborúra" számít a németországi labdarúgó-vébén. A szakember szerint leáldozott a szambafutball ideje, és teret kell engedni a gyilkos ösztönöknek.

Carlos Alberto Parreira, a címvédő brazil válogatott szövetségi kapitánya "háborúra" számít a németországi labdarúgó-világbajnokságon.

A szakvezető úgy nyilatkozott, hogy nem szereti a szélsőséges kifejezéseket a futballban, de Németországban gyilkos harcra kell felkészülniük, mert ellenük mindenki kettőzött erővel fog küzdeni.

"Csak akkor lehetünk sikeresek, ha elfelejtjük a szambafutballt, és tökéletesre fejlesztjük a gyilkos ösztöneinket"- mondta a 63 éves tréner, aki 1994-ben világbajnoki címig vezette a válogatottat.

A németországi torna előtt Brazília csak az orosz együttessel játszik - március 1-jén - felkészülési meccset, ezt követően legközelebb a közvetlen világbajnoki felkészülés alkalmával, május 22-én találkoznak a keret tagjai.

Címlapról ajánljuk

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×